2022. november 08. 10:18 - Titán Electric

A hidrogénnel dúsított víz 5 jótékony hatása

A molekuláris hidrogénnel természetes módon lehet segíteni, illetve gyógyítani a szervezetünket. A szív, az erek, a vese, az izületek, a bőr, az agy, az immunrendszer védelmét, karbantartását és gyógyítását segíti elő. Nézzük meg néhányat a hidrogéne

1. Antioxidánsként működik

A hidrogénnel dúsított vízben, a közönséges és nagyobb méretű antioxidánsokkal ellentétben a molekuláris hidrogén (H2) képes áthatolni a sejtmembránon, mivel a hidrogén a legkisebb molekula és az egyetlen antioxidáns, amely meghatározott körülmények között célzottan képes bejutni a sejtmagba, illetve a mitokondriumba. Kimutatták továbbá, hogy segít megvédeni a sejteket számos citotoxikus reaktív oxigénfajtától.

Hasznos CIKK a témában ITT: A hidrogén terápiás antioxidánsként működik, mivel szelektíven csökkenti a citotoxikus oxigéngyököket.

Hasznos CIKK a témában ITT: Molekuláris hidrogén: terápiás antioxidáns és azon túl.

antioxidansok-az-etelekben.png

2. Gyorsabb regenerálódás, a vér pH-értékének egyensúlyban tartása

A hidrogénben gazdag víz bizonyítottan felgyorsítja a regenerálódást a sportolók körében. Egy intenzív edzés után a hidrogénnel dúsított víz, a tejsav felhalmozódásának csökkentésével javítja az izomműködést. Ezenkívül a hidrogénes víz pozitívan befolyásolja a vér lúgosságát az aktív életmódot folytató embereknél is.

Hasznos CIKK a témában ITT: A hidrogénben gazdag víz fogyasztásának hatása az akut edzés okozta izomfáradtságra élsportolóknál.

Hasznos CIKK a témában ITT: A hidrogénben gazdag víz befolyásolta a vér lúgosságát.

swimmer-1200x675-1.jpg

3. Csökkenti a gyulladást a szervezetben

Vannak más antioxidánsok is, amelyek segíthetnek a gyulladás leküzdésében, azonban ezek nem szelektíven működnek. Ez azt eredményezi, hogy a káros és a hasznos szabadgyököket egyaránt semlegesíthetik. A molekuláris hidrogén viszont szelektív, és csak a rossz szabadgyököket veszi célba, például a hidroxilgyököt (OH-), amelyről köztudott, hogy rendkívül mérgező a sejtjeinkre nézve. Egy kutatásban ahol 20 reumás ízületi gyulladásban szenvedő betegen végeztek vizsgálatokat, a hidrogénvíz nagyobb koncentrációjának fogyasztása jelentősen csökkentette a fájdalmat.

Hasznos CIKK a témában ITT: Molekuláris hidrogén mint újszerű antioxidáns: a hidrogén előnyeinek áttekintése az orvosi alkalmazások számára.

Hasznos CIKK a témában ITT: A magas koncentrációjú molekuláris hidrogént tartalmazó víz fogyasztása csökkenti az oxidatív stresszt és a betegség aktivitását reumás ízületi gyulladásban szenvedő betegeknél: nyílt kísérleti vizsgálat.

gyulladas-a-szervezetben.png

4. A metabolikus szindróma javítása

A metabolikus szindróma számos olyan állapotból áll, amely növeli a szívbetegség, a stroke és a cukorbetegség kockázatát; ide tartozik többek között a magas vérnyomás, a kóros koleszterinszint, a túlzott testzsír, hogy csak néhányat említsünk. Tanulmányok kimutatták, hogy a hidrogénben gazdag víz csökkentette az inzulinszintet és a vér koleszterinszintjét, valamint javította az elhízást és a cukorbetegséget.

Hasznos CIKK a témában ITT:A molekuláris hidrogén javítja az elhízást és a cukorbetegséget a máj FGF21 indukálásával és az energiaanyagcsere serkentésével a db/db egerekben.

Hasznos CIKK a témában ITT: A hidrogénben gazdag víz csökkenti a szérum LDL-koleszterin szintjét és javítja a HDL funkciót a potenciális metabolikus szindrómában szenvedő betegeknél.

ca1b65d513d51be9c753abb60ce39db3.jpg

5. Védi a szerveket

A hidrogénnel dúsított víz gyulladáscsökkentő és oxidatív stresszoldó hatása miatt megvédheti a szerveket a károsodástól, beleértve az agyat, a májat, a szemet, a tüdőt, a szívet és még sok mást!

Hasznos CIKK a témában ITT:Molekuláris hidrogén: megelőző és terápiás gyógygáz különböző betegségek esetén.

Hasznos CIKK a témában ITT: A hidrogéngáz belégzésének hatása a bal kamra kedvezőtlen remodellingjére ST-emelkedett szívinfarktus miatt végzett perkután koronária intervenció után.

kepernyofoto_2022-11-08_10_05_30.png

Összegezve

A gyártók kínálatában már megtalálható a palackozott hidrogénnel dúsított víz, sőt vásárolhatunk már hidrogénvíz tablettákat is. Ha Te is megteheted, miért ne készítenéd el hidrogénezett vizedet költséghatékonyan a saját otthonodban.

Akár egészségesnek érzed magad, akár nem, ha szeretnél javítani életminőségeden és életmódodon, a molekuláris hidrogénnel dúsított víz változtatás hozhat a Te életedben is. Egy kis odafigyeléssel nagy szerepe lehet az egészségi állapotod javításában. Olvass róla, kutass tovább és ha készen állsz arra, hogy kipróbáld és elkezdj változtatni az életmódodon, nézd meg a Biogenis Hidrogénes víz készítő készülékeinket most ITT!

**Bár sok ügyfelünk élvezi a hidrogénben gazdag víz előnyeit, nem lehet garantálni semmilyen konkrét eredményt. Rengeteg félék vagyunk, így a TE eredményeid eltérőek lehetnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://titanelectric.blog.hu/api/trackback/id/tr9917973194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása